Showbizz > Celebrity

Komičar KEVIN HART završio u KOLICIMA, pa uporedio sebe sa NAJGLUPLJIM čovekom na svetu

Glumac se trkao sa prijateljem i povredio je ceo donji abdomen

Izvor: K1info

25/08/2023 > 22:09

podeli vest:

Komičar KEVIN HART završio u KOLICIMA, pa uporedio sebe sa NAJGLUPLJIM čovekom na svetu
Foto: Youtube/Printscreen/peacock


Slavni komičar i glumac Kevin Hart na svom Instagram profilu je objavio snimak u kojem govori zašto je završio u invalidskim kolicima.

Kako prenosi slavni komičar, on je doživeo ozbiljne povrede usled utrkivanja sa svojim prijateljem, bivšim NFL igračem, Stevanom Ridlijem.

- Dame i gospodo, četrdesete su stvarne godine. Za sve moje muškarce i žene koje imaju 40 godina ili su stariji, to nije igra. Poštujte te godine ili će vas one naterati da je poštujete - objasnio je Hart na početku snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Hart je bio uveren da je sposoban da učestvuje u utrci od 40 metara i da će biti brži od mlađeg prijatelja, međutim na kraju je završio sa ozbiljnim povredama.

Komičar je odlučio da podeli svetu da je u invalidskim kolicima, kako se njegovi fanovi ne bi zabrinuli kada ga vide u javnosti. Naveo je da je povredio donji deo abdomena i unutrašnji deo bedara i da zbog toga ne može da hoda.

- Zašto se takmičim u ovim godinama? Šta ja radim? Zašto sam se uopšte trkao? Najgluplja stvar ikad, sada ne mogu da hodam. O čemu sam razmišljao? Bože, mora da sam najgluplji čovek na svetu - rekao je.

Ostavite komentar