Showbizz > Celebrity

Ni R od ROMANTIKE... ADEL otkrila PRAVO ZNAČENJE njenog NAJVEĆEG HITA, potpuno je OTKAČENO

Adel je publici odlučila da ispriča kako je zapravo nastala njena pesma "Set Fire To The Rain"

Izvor: K1info

29/08/2023 > 13:39

podeli vest:

Ni R od ROMANTIKE... ADEL otkrila PRAVO ZNAČENJE njenog NAJVEĆEG HITA, potpuno je OTKAČENO
Foto: YouTube screenshot


Karijeru britanske pevačice Adel obeležili su hitovi poput Someone "Like You", "Hello", "Rolling in the Deep" - ali i "Set Fire To The Rain". Upravo je na nedavnom koncertu u Las Vegasu odlučila da otkrije koje je pravo značenje ove pesme i kako je dobila ime.

Poznata po srceparajućim tekstovima koje je pisala na temelju ličnih iskustava, Adel je publici u Las Vegasu odlučila da ispriča kako je zapravo nastao njen hit "Set Fire To The Rain". Otkrila je da pesma, usprkos emotivnim stihovima, govori o pokušaju da zapali cigaretu dok pada kiša.

Adele je ispričala kako se svađala sa svojim tadašnjim dečkom objašnjavajući da je izjurila iz kuće na kišu kako bi ga sprečila da vidi da je uznemirena. Njen dečko je tokom svađe rekao: "Nećeš moći da zapališ tu cigaretu na kiši", ali ona je uspela u tome, zbog čega se pesma zove "Set Fire To The Rain".

- Moj život je nekada bio ogroman kada sam bila mlađa, ali izgleda da što je moja karijera postajala veća, to sam postajala sve uplašenija i anksioznija. Družim se sa svojim psima, sinom i dečkom i ćaskam sa svojom domaćicom - rekla je Adele.

Kako nastupa petkom i subotom, napomenula je da se raduje svakom dolasku u Las Vegas i da se oseća kao da je u noćnom izlasku sa prijateljima.

- To me vratilo u život - priznala je publici.

Ostavite komentar