Showbizz > Celebrity

Alison Mek je na slobodi, ali VRATA HOLIVUDA su za nju zatvorena: SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA žene u ZLOGLASNOJ SEKTI

Ona je 2021. godine optužena da je bila umešana u kult NXIVM, izašla je iz zatvora u julu ove godine, pošto je odslužila dve trećine kazne

Izvor: K1info

26/10/2023 > 19:00

podeli vest:

Alison Mek je na slobodi, ali VRATA HOLIVUDA su za nju zatvorena: SEKSUALNO ZLOSTAVLJALA žene u ZLOGLASNOJ SEKTI
Foto: screenshot Sky News


Osramoćena glumica iz “Smallvillea” Alison Mak postala je pravi “kriptonit” u Holivudu, nakon što je provela 21 mesec iza rešetaka zbog svoje uloge u jezivom kultu NXIVM, prenosi RadarOnline.com.

Kako se saznaje, glumica koju više neko ne želi da bidi ni na audiciji, a kamoli na ekranu, pribegla je očajničkoj taktici u pokušaju da se probije nazad u industriju. Ona se navodno obratila nedavno zatvorenim zvezdama kao što su Lori Lahlin i Felisiti Hafman za pomoć, ali je naišla na više kamenih zidova nego što je videla u zatvoru.

Očigledno su slavni obratili pažnju na instinktivno besnu reakciju obožavalaca na Milu Kunis i Eštona Kučera koji su podržali svog osuđenog bivšeg kolegu Danija Mastersona, dok je čekao da bude osuđen pošto je proglašen krivim za silovanje

Alison Mek (41) 2021. godine optužena je da je bila umešana u ozloglašeni kult, izašla je iz zatvora u julu ove godine, pošto je odslužila dve trećine kazne od tri godine.

Naime, glumica poznata po ulozi u seriji Smallwille, je svojevremeno bila desna ruka vođe kulta NXIVM Kita Ranijera, koji je fizički i seksualno zlostavljao žene, pri čemu mu je Mek pomagala.

 

Foto: wikipedia.org

 

Pre izricanja presude, glumica se obratila javnosti pismom u kome je izrazila kajanje:

Žao mi je što sam vas izložila podlim i emocionalno nasilnim putevima izopačenog muškarca. Žao mi je što sam vas potaknula da upotrebite svoje resurse za učestvovanje u nečemu tako ružnom. Polako shvatam odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osećam veliku težinu krivice zbog zloupotrebe vašeg poverenja - objavio je tada The Hollywood Reporter.

Među bojnim žrtvama Mekove, našla se i srpska princeza Indija Oksenberg, unuka Jelisavete Karađorđević. Ona je u kultu provela sedam godina, koja je više puta javno govorila o iskustvu u njemu, te objasnila da je kult u početku bio predstavljen kao organizacija za samopomoć.

Pored Indije, mnoge druge žene su govorile o dešavanjima u kultu. Mekovu su opisale kao “izrazito okrutnu ženu koja ih je zastrašivala i brutalno kažnjavala“.

Žene koje su odbijale da imaju seks, držali bi u sobi po dve godine. Kada su odbijale da imaju seks, robinje, kako su ih smatrali, su držale zaključane u sobi do dve godine.

Mada se govorilo da će Mekova u zatvoru provesti 40 godina, pošto je optužena za iznudu i zaveru, ona je već na slobodi.

Ostavite komentar