Showbizz > Celebrity

"Erupcija emocija!" ROKVIĆU se pred kraj HUMANITARNE TRKE pridružio ovaj KOŠARKAŠ, a novac stigao i od SAŠE MATIĆA(FOTO)

Bojana ne krije sreću jer je njen suprug ostvario svoj cilj i na ovom putu skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

22/05/2024 > 13:34

podeli vest:

"Erupcija emocija!" ROKVIĆU se pred kraj HUMANITARNE TRKE pridružio ovaj KOŠARKAŠ, a novac stigao i od SAŠE MATIĆA(FOTO)
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Nikola Rokvić uskoro završava svoj humanitarni put hodočašća od Srbije do Grčke i danas bi trebalo da stigne u Eginu gde ga čeka supruga Bojana sa decom.

Bojana ne krije sreću jer je njen suprug ostvario svoj cilj. On je na ovom putu skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe.

- Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta - napisala je Bojana. 

Nikola se oglasio pred sam kraj puta i rekao kako su ga sustigle emocije.

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu - napisao je i rekao da "erupcija emocija izbija" iz njega.

Saša Matić donirao sredstva za humanitarnu trku

Saša Matić donirao je sredstva za humanitarnu trku Nikole Rokvića. Rokvić se zahvalio na nesebičnoj podršci, te je istakao koliko mu je važna podrška od kolega iz muzičke industrije. 

- Uvek me ispunjava radost kada mogu da doprinesem dobrim delima i podržim prijatelje u njihovim humanitarnim nastojanjima. Odlučio sam da doniram sredstva za trku u kojoj učestvuje moj dragi kolega Nikola Rokvić, jer verujem da zajedno možemo napraviti veliki uspeh. Nadam se da će moja podrška pomoći da se skupi što više sredstava za one kojima je to najpotrebnije. I za kraj, jedno veliko bravo za Nikolu - izjavio je Matić ovim povodom za "Blic". 

Pridružio mu se Miroslav Raduljica

Nikoli se na ulasku u Atinu pridružio i poznati košarkaš Miroslav Raduljica.

- Pomaže Bog dragi ljudi na ulasku u Atinu dočekao me je naš brat Miroslav Raduljica. Hvala ti Miroslave na želji da mi se priključiš u pešačenju u ovom danu koji je najradosniji za mene. Brat mi je dao ovu divnu ikonu svetog Nektarija, da me blagoslovi - poručio je Rokvić.

- Hvala dragom bratu Miroslavu Raduljici što me je kao pravi domaćin sačekao na obodu Atine!!! Bog te blagoslovio!!! Radujmo se!!! - poručio je pevač u opisu videa sa košarkašem.

Ostavite komentar