Showbizz > Celebrity

NACIJA U TRANSU! Evo kako je bivši Dragane Mirković komentarisao izjavu Harisa Džinovića: "Nek se svi razvedu..."(FOTO)

Tonija i Harisa povezuje to što je javnost gotovo paralelno komentarisala njihov krah braka

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

28/05/2024 > 11:40

podeli vest:

NACIJA U TRANSU! Evo kako je bivši Dragane Mirković komentarisao izjavu Harisa Džinovića: "Nek se svi razvedu..."(FOTO)
Foto: ATA Images/Youtube PrintScreen/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno


Haris Džinović nedavno se razveo od Meline Džinović nakon dve decenije zajedničkog života. Nedugo nakon ove informacije koja je zainteresovala javnost, stiglo je saopštenje Dragane Mirković da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

Javnost je paralelno komentarisala krah ova dva braka, te su često na društvenim mrežama kružili razni komentari i reakcije korisnika.  Haris Džinović nedavno je prokomentarisao razvod Tonija i Dragane, a sada se Bijelić oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je reagovao na pevačev komentar. 

- Haris Džinović prokomentarisao razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića: "Nek se svi razvedu" - glasio je naslov na koji je Toni reagovao emotikonima koji "plaču od smeha".

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, kao i razlaz Meline i Harisa Džinovića, već neko vreme je glavna tema svih medija, izazivajući različite reakcije u javnosti.

Najzastupljeniji su komentari koji sugerišu da bi Dragana i Haris, kao osobe koje su pretrpele razočaranje u braku, bi trebalo da uplove u vezu.

Ostavite komentar