Showbizz > Celebrity

ŠUŠKA se da se TAJNO udala: Ovo je dečko majke Darka Lazića, evo ČIME se bavi (FOTO)

Sin nije zadovoljan informacijom da se udala

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

18/06/2024 > 15:15

podeli vest:

ŠUŠKA se da se TAJNO udala: Ovo je dečko majke Darka Lazića, evo ČIME se bavi (FOTO)
Foto: ATA Images/Instagram Printscreen


Pevač Darko Lazić ovih dana u centru medijske pažnje je zbog informacije da se njegova majka Branka Lazić tajno udala za svog partnera Dragana Paunovića.

Dok je Branka demantovala ovu vest. Paunović je izneo svoju verziju piče.

- Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari. Često zajedno putujemo pa smo odlučili to da "završimo", lako ćemo za slavlje - rekao je Dragan Paunović za "Telegraf".

Nakon što je ova vest objavljena oglasio se Lazić sa odmora u Turskoj vrlo besan.

- Dok sam ja živ to se neće desiti! To šta oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravoi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sada kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam sa decom i ženom na moru - rekao je besan Darko za "Kurir".

Inače, Dragan Paunović je jednom prilikom otkrio čime se bavi.

- Ja sam rođen u Holandiji, radio sam tamo, ali sam već neko vreme u Srbiji, zbog dece i moje privatne situacije. Tako sam i odlučio da proširim biznis ovde. Kada sam došao, otvorio sam prvu firmu koja se bavi konzularnim poslovima, elektronskih viza i tako. I u Holandiji i u Francuskoj se bavim nekretninama, a pored toga, moja firma radi i obezbeđenje i menadžment za poznate ličnosti u svetu sporta - otkrio je on i dodao da je imućan, ali ne i milioner.

Foto: Instagram Printscreen

 

- Uzeo sam jedan objekat, pored tih apartmana koje imam, uložio sam u jednu lepu zgradu i ostvario saradnju sa holandskim pivarama, to je jedna njihova franšiza, nešto čega nema na Zlatiboru. Isplati se ulagati kod nas u nekretnine i turizam, taj neki familijarni koji ja želim. Širi se i Zlatibor u vezi sporta, zato i mislim da je dobro investirati tamo. Srbija se širi, mnogo se stranih firmi otvara, to mnogo znači za zemlju. Ne bih ulagao novac da to ne vredi. Nisam ja, kao što se piše, milijarder, naravno da se zarađuje, ali se i dosta ulaže, znate kako to već ide, banke, investicije - objasnio je on.

Ostavite komentar