Showbizz > Display

Bivša PLAYBOY ZEČICA otkriva NAJMRAČNIJE TAJNE svojih drugarica iz Hefnerove palate

Šestodelni dokumentarni serijal “Ubistva Plejbojevih modela” bavi se strašnim sudinama nekih od najlepših devojaka na svetu

Izvor: K1info

30/04/2023 > 22:33

podeli vest:

Bivša PLAYBOY ZEČICA otkriva NAJMRAČNIJE TAJNE svojih drugarica iz Hefnerove palate
Foto: ID promo


TV kanal ID otkriva mračnu stranu koja se krije iza popularnog muškog časopisa za odrasle sa “Ubistvima Plejbojevih modela”, antologijskom serijom koja priča o ubistvima i misterijama koje se prepliću sa svetom Playboya. Ovu šestodelnu seriju vodi i producira bivša Playboy zečica Holi Medison.

Nova dokumentarna hit serija prikazuje tragedije koje se protežu decenijama kroz istoriju nekada legendarnog brenda. Između ostalog, epizode prate život voditeljke i modela sa Playboy žurke koja je pronađena mrtva i raskomadana u kontejneru, što izaziva pomamu tabloida. Dok policija istražuje njene romantične partnere, suprug Jasmine Fiore, rijaliti zvezda VH-1, kreće ka kanadskoj granici.

Dodatne priče uključuju Stejsi Artur, mamu iz srednje Amerike koja je provela sate na Playboy-evom hot lajnu, privlačeći fatalnu opsesiju jednog obožavaoca; potom romansu iz Playboy kluba između Kerol Gold i muža Čarlsu koja je zabršila sa Zečicom iza rešetaka; potom bivšu Playboy sajber devojku Kristinu Karlin-Kraft čija je obećavajuća budućnost uništena posle noćnog provoda u gradu… i još dosta toga.

Gledaoci mogu da se uključe u diskusiju na mrežama koristeći #ThePlayboyMurders.

“Ubistva Plejbojevih modela” producirala je kuća Lion Television US za Investigation Discovery.

 

Ostavite komentar