Showbizz > Display

PRATITE UŽIVO "URANAK"

Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 časova na K1 televiziji

Izvor: K1info

17/10/2024 > 07:00

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK"
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


NASLOVNE STRANE

Srbija potpisala sporazum za izgradnju solarnih elektrana od jednog gigavata. Srbija u 2024. zabeležila impresivne makroekonomske rezultate, ocenio MMF. Na administrativnom prelazu Merdare, jedinom na kome je dozvoljen ulazak proizvoda iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju, kilometarske kolone kamiona. Ove i ostale vesti u prelistavanju štampe komentarišemo sa Srđanom Barcem i Bratislavom Jugovićem.

TRGOVINSKI LANCI POD LUPOM

Tužilaštvo sumnjiči četiri trgovinska lanca za dogovaranje cena. Pod lupom su Deleze, Merkator, DIS i Univereksport. Kako se ovoj praksi staje na put u Srbiji, a kako u drugim evropskim zemljama? To pitamo Gordanu Sredanović i Dragana Stojkovića.

AFERA PAF DEDI 

Afera Paf Dedi trese i kraljevsku porodicu. Slika dva gola muškarca uzburkala Bekingemsku palatu. Na portalima isplivala fotografija princa Harija i Paf Dedija. Kako će ova afera uticati na živote i karijere slavnih i bogatih koji su bili deo skandaloznih zabava Paf Dedija? To pitamo Maji Jovanović, Mirka Mrkića i Ljubodraga Grujića.

ČUJEMO SE SUTRA

Pesmu "Čujemo se sutra" prvo smo slušali, a od sada ćemo i da slušamo i da gledamo. Premijerno sa novim spotom u "Uranak" stiže Filip Žmaher.

Ostavite komentar