Slobodno vreme > Putovanja & Hedonizam

Ako mislite da su OVO Maldivi - PREVARILI STE! OVO JE ALBANIJA! Poznata influenserka otkrila najlepše plaže

Tirkizno more i beli pesak postoje i na Balkanu, a nazivaju ih "drugim Maldivima"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

11/08/2024 > 22:35

podeli vest:

Ako mislite da su OVO Maldivi - PREVARILI STE! OVO JE ALBANIJA! Poznata influenserka otkrila najlepše plaže
Foto: Unsplash.com


Na prvi pogled fotografije albanske influenserke Aurete deluju kao da su snimljene na egzotičnim Maldivima. Međutim, reč je o mnogo bližoj destinaciji – Albaniji.

Aureta nije samo još jedno lice u moru influensera. Sa jedinstvenim pristupom modi i umetnosti, ova atraktivna devojka privlači pažnju kako svojim upečatljivim, često prenaglašenim stilom, tako i izborom lokacija koje posećuje. Njen Instagram profil vrvi od vibrantnih boja, egzotičnih pejzaža i luksuzne garderobe, a iza svakog posta krije se suptilna poruka – lepota se može pronaći i u skrivenim kutcima sveta, često na mestima koja su nam bliža nego što mislimo.

Otkrivamo vam neke od najlepših plaža u Albaniji, koje su poslužile kao savršena pozadina za Auretine atraktivne fotografije.

Plaža Ksamil

Ova peščana plaža sa kristalno čistim morem i netaknutom prirodom jedna je od najpoznatijih u Albaniji.

Plaža Ksamil pruža idealne uslove za ljubitelje ronjenja i vodenih aktivnosti. U njenoj blizini nalaze se četiri mala ostrva koja možete istražiti plivanjem ili tako što ćete iznajmiti brodić.

Plaža Dhërmi

Jedna od najdužih i najposećenijih plaža na albanskoj rivijeri je Dhërmi. Peščana je i okružena borovom šumom. Tokom dana možete uživati u miru i tišini, a kada se smrkne plažni barovi postaju centar noćnog života.

Plaža Borsh

 

Sa svojih 7 kilometara dužine, Borsh je najduža plaža na albanskoj rivijeri. Okružena je maslinjacima i planinskim vrhovima i nudi pregršt mogućnosti za opuštanje i uživanje u tirkiznom moru.

Pa, sledeći put kada budete maštali o Maldivima, setite se da nešto slično, barem ako je suditi po Auretinim fotografijama, možete pronaći i na Balkanu.

 

Ostavite komentar