Sport > Ostali sportovi

Pobedio rak bubrega i osvojio Evropsko zlato! Ko je Andrej Barna, član PLIVAČKE ŠTAFETE Srbije

Gost u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, bio je sportski komentator, Nebojša Radović

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

24/06/2024 > 13:26

podeli vest:

Pobedio rak bubrega i osvojio Evropsko zlato! Ko je Andrej Barna, član PLIVAČKE ŠTAFETE Srbije
Foto: K1 televizija


U Beogradu se održava Evropsko prvenstvo u plivanju, a naša štafeta koju čine Velimir Stjepanović, Nikola Aćin, Justin Cvetkov i Andrej Barna, osvojila je zlatnu medalju i time ispisala istoriju u ovom sportu.

Srbija je do zlatne medalje stigla rezultatom tri minuta, 12 sekundi i 90 stotinki. Predvođeni Veljom Stjepanovićem, momci su plivali punog srca, pokazali kako se bori za svoju zemlju i obradovali nacijom zlatnom medaljom.

U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, sportski komentator, Nebojša Radović ispričao je i deo životne priče Andreja Barne koji se borio sa rakom bubrega.

- On je imao problem sa kancerom bubrega i uspeo je to da prebrodi, ali to po njegovom načinu na koji pliva i trenira, apsolutno dečko pokazuje koliko je na mestu. Pored ove zlatne medalje, Andrej je na 100m slobodnim stilom - rekao je Neboša Radović.

Dodao je da često zaboravimo da Justin Cvetkom ima samo 17 godina.

- Justinova želja je bila da se dokaže Velji Stjepanoviću, koji je legenda i dvostruki evropski šampion - zaključio je Nebojša Radović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1. 

 

Ostavite komentar