Pogledajte kako izgleda MASOVNI UBICA iz Praga! ODUŽEO SEBI ŽIVOT po dolasku POLICIJE
Pucnjava se dogodila na četvrtom spratu zgrade Filozofskog fakulteta Karlovog univerziteta
21.12.2023
SvetPOTRESNI VIDEO iz Praga! STUDENTI se od napadača SAKRILI NA JEZIVOM MESTU
Spasilačka služba je saopštila da je na lice mesta izašao veliki broj ekipa
21.12.2023
SvetDosadilo mu da gleda kako MUSLIMANI UMIRU! NAPADAČ na PROLAZNIKE u Parizu VEĆ BIO OSUĐEN ZA TERORIZAM
On je bio pod psihijatrijskim lečenjem od izlaska iz zatvora 2020. godine, ali je u martu 2022. godine prekinuo terapiju
04.12.2023
SvetPREMINUO NAVIJAČ koji je ranjen pre 10 dana: IZREŠETAN sa 6 hitaca, napadač POBEGAO
Više javno tužilaštvo u Beogradu i policija intenzivno rade na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog koji se sada tereti za ubistvo
14.11.2023
HronikaPUCNJAVA u HRVATSKOJ kao iz FILMA: Napadač muškarcu pucao u OBE NOGE, ispred KAFIĆA ostala LOKVA KRVI
A.Ž. životno je ugrožen i nalazi se u splitskoj bolnici
31.10.2023
RegionDetalji obračuna u SARAJEVU: Napadači osuli RAFALNU PALJBU sa BICIKLA, upucali 2 osobe, pa pobegli
Povređeni muškarac je odvezen na ukazivanje hitne medicinske pomoći na KCUS i zasada nije poznat stepen povreda
31.10.2023
RegionKO JE, BRE, TAJ ŠERIF, odakle je došao, STALNO SE SAPLIĆE NA LOPTU... Legendarni trener opleo po ZVEZDINOM NAPADAČU
Dragoslav Stepanović Stepi bez okolišanja je govorio o strancima u Crvenoj zvezdi
27.10.2023
FudbalPucnjava u Užicu: POVREĐENE tri osobe, za NAPADAČEM se TRAGA
Policijske ekipe su na mestu događaja i vrše uviđaj, rekli su za Tanjug u Policijskoj upravi Užice
20.10.2023
HronikaŠANSA ŽIVOTA Petra Ratkova: Do juče sam ih gledao na TV, a sada sam u ekipi SRBIJE
Želeo sam isključivo dres Srbije i želja mi se ostvarila, rekao je Ratkov, koji je imao ponude i Hrvatske i Bugarske
10.10.2023
FudbalMUŠKARAC aktivirao bombu u HRVATSKOJ, preti i drugim oružjem: Policija evakuisala okolne KUĆE
Kako navodi 24sata, na terenu su sve raspoložive snage, od policije, vatrogasca i hitne pomoći
28.09.2023
RegionPUCNJAVA u Beogradu: Ranjen POLICAJAC, pokrenuta akcija VIHOR 3
Policija je raspisala potragu za napadačem
30.07.2023
HronikaPešić otišao iz Zvezde PA OTVORIO DUŠU: Ko su TASTATURA NAVIJAČI, a ko KLOVNOVI BIVŠI IGRAČI?
Da vidim ko će od novih napadača da ima učinak kao ja na 100 utakmica, kaže sjajni novi napadač Ferencvaroša
17.06.2023
FudbalNapadač na Pajkića PRIZNAO KRIVICU: Izvinjenje i kajanje za USLOVNU KAZNU
U. U. je prilikom saslušanja izrazio kajanje i uputio izvinjenje oštećenom
15.06.2023
HronikaUhapšen NAPADAČ na Lava Pajkića
Sumnja se da je U. U. 9. juna u večernjim časovima prišao sa leđa Pajkiću i naneo mu više udaraca
14.06.2023
HronikaNEOČEKIVANO POJAČANJE na Marakani, Zvezda potpisala NAPADAČA IZ NIGERIJE
Čarls Šedrak bio je najbolji strelac Omladinske lige Srbije, a kalio se u IMT-u
01.06.2023
FudbalMuškarac IZBODEN SKALPELOM u Sarajevskoj: MUNJEVITA akcija policije usred BEOGRADA
Povređeni mladić je prevezen u Urgentni centar
27.05.2023
HronikaJoš jedna PUCNJAVA U Beogradu: POVREĐENE tri osobe
Policija traga za napadačem posle vatrenog obračuna koji se dogodio u Bulevaru patrijarha Germana 69
08.04.2023
HronikaPucnjava u Čikagu: Tri osobe POGINULE, među njima i DETE
Identitet i starost žrtava nisu odmah saopšteni
06.03.2023
SvetPucnjava u Čačku: Napadač iz PUŠKE ispalio nekoliko HITACA u mladića, pa POBEGAO
Ranjeni muškarac je kolima Hitne pomoći prebačen i Opštu bolnicu
06.02.2023
Hronika