UROŠ BLAŽIĆ SECKA SVOJE SLIKE IZ NOVINA I LEPI IH PO ĆELIJI Reči sestre ubijenog Dače iz Dubone će vas naježiti
Sestra i dalje ne može da sakrije bol, opisala je detalje kobnog dana u Duboni, pa se osvrnula i na ponašanje ubice
25.12.2024
HronikaOSUĐEN UROŠ BLAŽIĆ Maksimalna kazna zatvora za monstruma - Da li je ipak premala?
Presuda je stigla godinu i sedam meseci nakon počinjenog zločina, a samo četiri meseca nakon početka suđenja.
12.12.2024
HronikaOVO ČEKA CELA SRBIJA Danas konačna odluka o sudbini Uroša Blažića
Masovni ubica iz Mladenovca optužen je za nekoliko krivičnih dela među kojima je i teško ubistvo
12.12.2024
HronikaPONOVIĆU MASAKR U DUBONI Zastrašujuće pretnje u Lazarevcu - osumnjičenom odmah određen pritvor
Osumnjičeni je prethodno saslušan, a potom je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana
05.12.2024
HronikaOVO NIKAD NISTE ČULI O MASOVNOM UBICI IZ MLADENOVCA: Majke ubijene dece u Doboni i Malom Orašju otkrile šok detalje
Advokat Stefan Stefanović smatra da je sud prekršio zakon
26.11.2024
HronikaUROŠ BLAŽIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: "Dajte mi najgoru kaznu, malo je 20 godina!" Advokat ubijenih otkrio detalje sa suđenja
Sud, kako tvrdi Stefanović, nije utvrdio sa kim su te noći Uroš i Radiša Blažić razgovarali
25.11.2024
HronikaREČI UROŠA BLAŽIĆA ODZVANJAJU SUDNICOM: "Izvadite mi oko..."! Roditelji ubijenih ne mogu da izdrže bol
Blažić je od sudije tražio pet minuta da se izjasni, rekavši da otprilike zna šta će advokat da ga pita te da bi da ispriča sam
25.11.2024
HronikaDANAS PRESUDA MONSTRUMU ZA MASOVNO UBISTVO KOD MLADENOVCA: Uroš Blažić doveden u sud
Pored Uroša Blažića doveden je i njegov otac Radiša Blažić pod jakom policijskom pratnjom.
25.11.2024
HronikaDA LI JE OTAC MASOVNOG UBICE IMAO ULOGU U ZLOČINU? Evo šta pokazuju tragovi na pištolju Uroša Blažića
On objašnjava i da li Uroš Blažić može da ima neku olakšavajuću okolnost zbog priznanja krivičnog dela
18.11.2024
HronikaZAKAZAN KRAJ SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU! Svi dokazi na stolu - vreme je za završne reči!
Na sledećem suđenju će najpre punomoćnik oštećenih postavljati dodatna pitanja Urošu Blažiću, nakon čega će stranke u postupku izneti svoje
14.11.2024
Hronika"UBIJENA SU MI DECA, MOLIM VAS DA MI DOPUSTITE... IMAM PRAVO..." Drama na suđenju Urošu Blažiću
Sudija je odmah odredila pauzu
14.11.2024
SrbijaPRONAĐEN DNK TRAG BLAŽIĆEVOG OCA! Veštak otkrio detalje masakra u Duboni i Malom Orašju
Radiša Blažić je u svojoj odbrani tvrdio da on nikada nije video oružje kojim je njegov sin počinio masovno ubistvo
14.11.2024
HronikaVEŠTACI DANAS O MASOVNOM UBICI UROŠU BLAŽIĆU! Nastavlja se suđenje za zločin u Duboni i Malom
Uroš Blažić je optužen da je ubio devet i ranio 12 osoba.
14.11.2024
HronikaKAKO NASTAVITI NORMALAN ŽIVOT POSLE TRAGEDIJE U NOVOM SADU? Stručnjaci upozoravaju na crvenu lampicu
Osećamo se izgubljeno i beznadežno, pa se postavlja kada je vreme za pomoć?
05.11.2024
VestiOTAC UROŠA BLAŽIĆA POZIRAO SA REVOLVEROM?! Svi su bili šokirani njegovim snimkom!
Jedan snimak posebno je privukao pažnju
28.10.2024
HronikaUROŠ BLAŽIĆ DRAMIO, PA PRASNUO U SMEH NA SUĐENJU! "Od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu"
Sledeće suđenje Urošu Blažiću zakazano je za 14. novembar
28.10.2024
HronikaPOTRESNA SLIKA U TRENUCIMA PRED SUĐENJE BLAŽIĆU! Porodice na grudima nose detalj u koji ćete se zagledati (VIDEO)
Nastavak suđenja zakazan je za danas u 10 sati
28.10.2024
HronikaOvako su pokušali da zapale dvorište UROŠA BLAŽIĆA u Mladenovcu! Isplivali svi detalji
Nakon potrage za vozilom, policija je identifikovala muškarce i obavila razgovor sa njima
28.10.2024
Hronika