Masakr u Malom Orašju i Duboni IMA JEDNU MISTERIJU: Ko je BIO u kolima sa Urošem Blažićem?
Misterija nije rešena ni godinu i po dana nakon masakra
22.10.2024
HronikaUBIO NAM JE DECU, a ovako se PONAŠA! MASOVNI UBICA se smejao u sudnici, INTERVENISALA STRAŽA
Nakon današnjeg ročišta neke od majki napustile su sudnicu uplakane
21.10.2024
HronikaORILO SE: "Zapamti me, ubio si mi dva brata!" Incident na suđenju UROŠU BLAŽIĆU!
Advokat Nebojša Perović istakao je da se Blažić nedolično ponašao
21.10.2024
HronikaKakvi su odnosi bili u porodici MASOVNOG UBICE? Deda UROŠA BLAŽIĆA pred govornicom u Specijalnom sudu
U nastavku suđenja ispitan je Dragan Gavrilović, otac Blažićeve majke, odnosno deda Uroša Blažića
21.10.2024
Hronika"PALA SAM I PRAVILA SE MRTVA!" Ranjena Andrijana svedoči na suđenju BLAŽIĆU
Na današnje ročište pozvani su i veštaci
21.10.2024
HronikaUROŠ BLAŽIĆ doveden u sud! Blokirana Ustanička
Oštećeni mahom nose crne majice na kojima je ispisan datum 4.5.2023. sa porukom "Živite"
21.10.2024
HronikaŠta smo do sada saznali sa SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU? Evo ko danas svedoči
Uroš Blažić se tereti da je u selima Dubona i Malo Orašje ubio devetoro, a ranio 12 osoba
21.10.2024
Hronika"NAŠA DECA SU BILA IZMASAKRIRANA!" Roditelji kojima je UROŠ BLAŽIĆ pobio decu opisali sve za K1
Roditelji su ispričali traumatične trentuke kobne noći
14.10.2024
SudbineAdvokat Stefanović za K1 o MASOVNOM UBICI: Blažić je bez ikakve empatije! Priča kao da izlaže neku doktorsku disertaciju
Zastupnik porodice žrtava iz Malog Orašja i Dubone otkrio za koje inforamcije smo ostali uskraćeni na nastavku suđenja
03.10.2024
HronikaDa li je MASAKR U DUBONI I MALOM ORAŠJU mogao da bude SPREČEN?Advokati za K1 otkrivaju mogući scenario suđenja BLAŽIĆU
U krivičnom zakonu postoje mnoge nelogičnosti, pa tako Blažić ne može da dobije punu kaznu doživotnog zatvora
01.10.2024
HronikaNemanja Ilić o krvavom piru UROŠA BLAŽIĆA: Petoro mojih PRIJATELJA je bilo MRTVO, sve je trajalo oko 20 sekundi
Mladić koji je 4.maja povređen je u svakodnevnom kontaktu sa povređenim prijateljima i ističe da pravda nikada ne može biti zadovoljena
01.10.2024
SrbijaSvedok izneo ŠOKANTNE DETALJE na suđenju MASOVNOM UBICI: "Kod BLAŽIĆA se uvek pucalo kao da je rat"
Svedok je nekadašnji kolega takođe optuženog, Uroševog oca, Radiše Blažića
27.09.2024
HronikaDEVOJKA UROŠA BLAŽIĆA svedočila: Evo šta je rekla o PIŠTOLJU koji je našla ispod JASTUKA masovnog ubice!
ada je upitana o razlogu raskida, Đorđević je rekla da se optuženi nije slagao sa njenim planovima za budućnost
27.09.2024
HronikaČlanovi porodice UROŠA BLAŽIĆA ne žele da svedoče na SUĐENJU! Tužilac tražio da se novčano kazne
Pored Blažića, u ovom predmetu je optužen i njegov otac Radiša Blažić
27.09.2024
HronikaTO NIJE MOJ SIN, NE ZNAM KO JE TO: Svedok na suđenju otkrio šta mu je Radiša Blažić rekao nekoliko dana nakon zločina!
U Specijalnom sudu u Beogradu za danas je završeno suđenje okrivljenom Urošu Blažiću (22)
26.09.2024
HronikaNedolazak porodice UROŠA BLAŽIĆA je nepoštovanje ŽRTAVA: Advokat oštećenih o suđenju MASOVNOM UBICI
Nebojša Perović, punomoćnik oštećenih prokomentarisao je reči svedoka da je kriv neki steroid za to što je Blažić učinio
26.09.2024
HronikaSUĐENJE MASOVNOM UBICI: Majka Uroša Blažiča nije se pojavila! PORODICE STRADALIH u sud došli sa jasnom porukom: "ŽIVITE"
ored roditelja u sud su stigli i oštećeni koji nisu ispitani na prethodnom suđenju
26.09.2024
HronikaSVEDOČI PORODICA MASOVNOG UBICE: U Specijalnom sudu nastavak suđenja UROŠU BLAŽIĆU za masakr u mladenovačkim selima
Suđenje Blažićima je počelo 21. avgusta i tada su Uroš i njegov otac Radiša Blažić prvi put javno izneli odbranu
26.09.2024
HronikaSutra nastavak SUĐENJA Urošu Blažiću: Pozvani su svi članovi porodice MASOVNOG UBICE
Viši sud u Smederevu koji vodi ovo suđenje iz bezbednosnih razloga zaseda u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu
25.09.2024
Hronika