PROCURELO! Evo o čemu će Tramp govoriti na inauguraciji, ovo je ključno!
Predsednik SAD namerava da potpiše skoro 100 ukaza prvog dana na funkciji, pišu mediji
20.01.2025
SvetPET PUTA SU JE, U TOKU NOĆI, VRATILI IZ MRTVIH: Željko Mitrović posle sahrane o poslednjim danima svoje majke!
Nakon sahrane Željko se oglasio snimkom i porukom
19.11.2024
SudbineVUČIĆ SUTRA GOVORI U UN: Evo koji po redu će pričati predsednik Srbije!
Dodao je da ćemo tako videti i šta će i koliko da govore oni koji budu pre njega držali govor
23.09.2024
PolitikaSloboda ili haos? Kamala Haris iznela svoje POLITIČKE STAVOVE, pomenula ABORTUS i POTORŠAČE, a evo šta je rekla o TRAMPU
Potpredsednica je kampanju označila kao ''kampanju u kojoj su ljudi na prvom mestu, za razliku od Trampove"
24.07.2024
SvetTRAMP menja planove posle ATENTATA! Spremio POTPUNO DRUGAČIJI GOVOR, pomenuo i BAJDENA
Tramp je rekao da će njegov govor biti odgovor na trenutak koji je nametnula istorija.
15.07.2024
SvetSAHRANJENA Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu "Živeo život", Ognjen održao POTRESAN govor (FOTO)
Emotivne scene sa Novog groblja u Beogradu
26.04.2024
CelebrityJAKA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Ceo svet ČUO SRBINA!
oković je prilikom dodele nagrade održao govor koji je sve oduševio
23.04.2024
TenisJAKE REČI PREDSEDNIKA VUČIĆA: Teror protiv srpskog stanovništva na KiM se intenzivira
On je naveo i da su se napadi na srpsku imovinu i privatnu imovinu Srpske pravoslavne crkve poslednjih godina povećali
09.02.2024
PolitikaVučić će se na SBUN boriti za SUVERENITET I POŠTOVANJE SRBIJE
Brnabić je za TV Prva istakla da je današnji dan istorijski za Srbiju i srpski narod na KiM
08.02.2024
PolitikaRoditelji, NE JEDITE KOKICE u pozorištu, ovo NIJE STADION: Direktorka ODRŽALA GOVOR, aplaudira joj cela Srbija
Vidno izrevoltirana ponašanjem pojedinih roditelja, ona im je objasnila kako da se ponašaju
05.11.2023
SrbijaŠta to beše KOMUNIKACIJA? Sve više SKROLUJEMO, a sve manje SLUŠAMO i GOVORIMO
Pravilan način govora, pored socijalnih interakcija, značajan je i za celokupno zdravlje govornog aparata
03.10.2023
SrbijaVučić na Istagramu posle ISTORIJSKOG GOVORA: Drago mi je da za većinu država članica UN DUPLI STANDARDI NE POSTOJE
Duboko smo zahvalni svima vama koji nesebično podržavate i naše napore za očuvanje teritorijalnog integriteta , napisao predsenik Srbije
22.09.2023
PolitikaZašto se gradi NACIONALNI STADION? Predsednik SVE OBJASNIO
Imate pokušaj Kurtija da podiže nemire, a u takvim uslovima vi ipak želite da radite i gradite, poručuje predsednik
13.08.2023
PolitikaMARTINOVIĆ SE IZVINIO: Nisam imao nameru da UVREDIM GRAĐANE, žao mi je ako je MOJ GOVOR nekoga povredio
Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem, rekao je ministar
06.07.2023
PolitikaHOLANĐANI trgovali LJUDIMA, sad se KAO KAJU: I KRALJ Vilem-Aleksander se IZVINIO zbog popularisanja ROPSTVA
Prethodno se zbog zločinačke uloge Holandije u istoriji čovečanstva "loše osetio" i premijer Mark Rute
01.07.2023
SvetĐoković posle ISTORIJSKE POBEDE: Želim da kažem MLADIMA da moraju da VERUJU u SEBE, ja sam OSTVARIO SAN
Na početku obraćanja na terenu posle pobede 3:0 nad Kasperom Rudom, Đoković je govorio na francuskom.
11.06.2023
TenisALARMANTNI podaci: Osam od 10 PREDŠKOLACA ima POREMEĆAJ U GOVORU
Stručnjaci upozoravaju da u velikoj meri lošim podacima doprinosi upotreba pametnih telefona i tableta
02.05.2023
SrbijaDa li idemo "na" ili "u" Novi Beograd"? Lingvista objasnio ŠTA JE PRAVILNO i zašto uopšte IMAMO OVU DILEMU
Postoji sasvim logično objašnjenje za nedoumice koje muče mnoge građane Srbije
29.04.2023
Srbija