Vesti > Politika

Imamo dokaze i gonićemo HLADNOKRVNE UBICE Srba na Kosmetu

Mi imamo dokaze, imamo i izjave, imamo i fotografije koje to potvrđuju - kazao je Vučić

Izvor: K1info/Tanjug

29/09/2023 > 19:12

podeli vest:

Imamo dokaze i gonićemo HLADNOKRVNE UBICE Srba na Kosmetu
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući današnji upad u KBC Kosovska Mitrovica, rekao je da oni koji su to uradili imaju "kart blanš" od svojih spoljnih pomagača.

- Uopšte njih ne interesuje to, oni sad mogu da rade šta hoće, zato što su dobili 'kart blanš' od svojih spoljnih savetnika, od svojih spoljnih pomagača - izjavio je Vučić za Tanjug.

Kako je predsednik rekao, on neće dalje da priča, dok ne prođe sve ovo, a onda će, kako kaže, da priča na sav glas, makar bio jedini u svetu, makar bio kažnjen.

Vučić je naveo da Srbija ima dokaze i da će goniti hladnokrvne ubice.

- Mi imamo dokaze, imamo i izjave, imamo i fotografije koje to potvrđuju. Tako da te priče o divnim profesionalcima i o svemu drugom koji se suprotstavljaju 'srpskom terorizmu' i tako dalje, pa to možete vi da govorite, možete da obmanjujete sebe, možete da obmanjujete svetsku javnost, mene ne možete - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije istakao je da Srbija ima dokaze i da će o tome javno govoriti.

Ne smeta nam što NATO šalje dodatne trupe na KIM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom mogućih kaznenih mera za Srbiju, koje su pomenuli državni sekretar SAD Entoni Blinken i visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj, da je potrebno tačno videti šta će u tom kontekstu biti rečeno, i da će ''građani Srbije sve razumeti''.

- Zašto je neko samo to čekao? Kao što vidite, Kurti samo na to misli, ništa drugo ga ne interesuje. Kao i neke zemlje članice jer nismo uveli sankcije Rusiji, ili zato što brzo rastemo, brže od nekih drugih. Biće zanimljivo u Granadi (na samitu Evropske političke zajednice), njih 20 protiv jedne Srbije. Ljudi neka ne brinu. Nadam se da ćemo zadržati stabilnost i mir, i uprkos velikim mukama koje smo imali, ići napred - rekao je Vučić.

Upitan da prokomentariše to što NATO šalje dodatne trupe na sever KiM, Vučić je rekao da je to dobra vest.

- Neka šalje, NATO nam ne smeta ništa. Neka šalju, manje će Kurti moći da divlja - rekao je predsednik.


 

Ostavite komentar