Ekonomija

Ministar Momirović: Naš posao je da za građane obezbedimo najbolje cene i u tome smo uspeli

Ministar je danas obišao maloprodajni objekat u Vranju

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

20/09/2024 > 13:28

podeli vest:

Ministar Momirović: Naš posao je da za građane obezbedimo najbolje cene i u tome smo uspeli
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Naš posao je da za građane Srbije obezbedimo najbolje cene i u tome smo uspeli, izjavio je danas ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović  posle obilaska maloprodajnog objekta "DTL Leon" u Vranju u sklopu akcije "Najbolja cena".

Kako je Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine saopštilo, Momirović je rekao da cene nisu samo rezultat mera, već i odlučnog stava Vlade da se bori za bolji život svih građana Srbije.

- Svako neka radi svoj posao, a mi ćemo nastaviti da radimo naš – u interesu svakog građanina Srbije, nećemo se povući pred kritikama i napadima jer je naš fokus da obezbedimo što pristupačnije cene proizvoda, a samim tim i unapredimo kvalitet života svih naših građana - rekao je Momirović.

Kako se navodi u saopštenju, tokom akcije "Najbolja cena" u hiljadama prodavnica širom zemlje obezbeđena su "jaja po ceni od 11,99 dinara, jogurt i mleko po ceni ispod 90 dinara, kilogram piletine za 210 dinara, kilogram svinjskih krmenadli za 480 dinara".

Momirović je rekao da neki biraju da napadaju akciju "Najbolja cena", a ona poboljšava ekonomski standard građana.

- Svaki proizvod kupljen po nižoj ceni u rukama naših građana je dokaz da su naši potezi ispravni - zaključio je Momirović.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar