Kultura i umetnost > Film/Serija

A sada nešto POTPUNO DRUGAČIJE: Greta Gervig režiraće DVA FILMA iz serijala "Letopisi Narnije" za Netflix

Disney i Fox su ranije producirali filmove zasnovane na knjigama, koje su režirali Endru Adamson i Majkl Apted

Izvor: K1info

04/07/2023 > 20:01

podeli vest:

A sada nešto POTPUNO DRUGAČIJE: Greta Gervig režiraće DVA FILMA iz serijala "Letopisi Narnije" za Netflix
Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP


Mnogi su bili zatečeni najavom da će Greta Gervig režirati film "Barbie". Ali još veći broj je onih koji su se našli u čudu kada su počele da kolaju glasine da bi rediteljka mogla da se priključi univerzumu "Chronicles Of Narnia" (Letopisi Narnije), za koji je Netflix prigrabio prava još 2018. Ipak, čini se da je to na pomolu da se ostvari.

U članku kojim se The New Yorker bavio budućim adaptacijama Barbikinog proizvođača Mattel, pomenuta je i uloga rediteljke Grete Gervig u oživljavanju lutke na velikom ekranu, kao i potencijalna saradnja na Netflixovim filmovima.

Nisu otkriveni detalji, tako da još uvek nije poznato da li Gervig planira da počne ponovo od filma "The Lion, The Witch And The Wardrobe" ili će u pitanju biti neki drugi deo tog književnog serijala.

Disney i Fox su ranije producirali filmove zasnovane na knjigama, koje su režirali Endru Adamson i Majkl Apted. Bili su dobro primljeni, ali su imali slabiju zaradu na blagajnama.

Pored svega, svet Klajva Steplsa Luisa mnogo je konzervativniji nego što je Gervig na to navikla, ali postoji interesovanje da se vidi šta bi ona uradila sa njegovim pričama.

"Barbie" stiže u bioskope 21. jula.

Ostavite komentar