Showbizz > Balkan

GDE ZA NOVU: Cene PAPRENE, za Teu, Brenu i Pejovića treba vam čak do 250 evra!

I Sloba Radanović, Tijana Em, Zorana Mićanović i Đani već su zakazali novogodišnje tezge

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

08/10/2024 > 07:00

podeli vest:

GDE ZA NOVU: Cene PAPRENE, za Teu, Brenu i Pejovića treba vam čak do 250 evra!
Foto: Shutterstock/ATA Images/K1 televizija


Muzičke zvezde već su zakazale novogodišnje tezge u Beogradu, iako je do najluđe noći ostalo skoro 90 dana. U "Sava centru" nastupaju folk zvezda Lepa Brena i njen kolega Aco Pejović.

Foto: Prvi red

 

Honorari iznose više desetina hiljada evra, a njihova publika moraće da pošteno otvori džep za ovakvu vrstu ekskluzivne Nove godine. Prema podacima sa sajta koji se bavi noćnim izlascima, za Pejovića jedan gost mora da izdvoji od 120 do 250 evra, dok za Brenu je najmanja cena 140 evra, a najskuplja takođe 250 evra. Večera je uračunata u cenu, dok se piće doplaćuje.

Foto: Zoran Ilić

 

U hotelu Hajat nastupa mlada muzička zvezda Tea Tairović. Cene po osobi su kod nje još više, pa se kreću od 150 do 250 evra. Takođe je uračunata večera i piće dobrodošlice.

Foto: ATA Images

 

Sloba Radanović peva u Metropolu po pristupačnim cenama u odnosu sa već pomenute kolege. Kod Slobe se može obezbediti mesto za barskim stolovima već za 70 eura, dok su sedenja za svečanim stolom do 190 evra.

Foto: Instagram/kafanaonline/ATA Images

 

Jana Todorović i Radiša Trajković Đani pevaće 31. decembra u hotelu Majdan, a cene se kreću od 100 do 180 evra. Piće se plaća naknadno.

 

 

Exclusive event centar okuplja poslednjeg dana decembra na jednom mestu Zoranu Mićanović, Tijanu eM i pevača Samo Boba. Već za 70 evra dobijate mesto sa večerom i neograničenim pićem, a najskuplja su ona do 135 evra.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar