Showbizz > Celebrity

Džej Lo i Ben Aflek već se ZASITILII jedno drugog? Ili je pravi krivac - ALKOHOL?

Tviteraši imaju teoriju o razlogu zbog kojeg je par na pauzi i koja nema veze sa idejom da to čine kako se ne bi izgubila čarolija

Autor: index.hr

12/08/2022 > 08:49

podeli vest:

Džej Lo i Ben Aflek već se ZASITILII jedno drugog? Ili je pravi krivac - ALKOHOL?
Foto: Youtube PrintScreen


Tek što su okončali medeni mesec, a Ben Aflek i Dženifer Lopez navodno su odlučili da se razdvoje na neko vreme. Fanovi su zabrinuti zbog Benovog umornog izgleda i imaju teoriju koji je pravi razlog razdvajanja para. 

Aflekov umor na medenom mesecu zabeležili su paparaci, a glumac je ponovo bio meta mimova i prava senzacija na društvenim mrežama.

 

 

Tviteraši imaju teoriju o misterioznom razlogu zbog kojeg je par na pauzi i koja nema veze sa idejom da to čine kako se čarolija između njih ne bi izgubila. Oni sumnjaju da je Lopez tražila od Afleka da potraži profesionalnu pomoć zbog svoje zavisnosti od alkohola, navodi španska Marka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

U jednoj od svojih najkontraverznijih izjava ikada, Aflek je optužio svoju bivšu ženu Dženifer Garner kao razlog svoje zavisnosti od alkohola. Tokom intervjua sa Hauardom Šternom glumac je izjavio: - Delimičan razlog zbog kojeg sam počeo da pijem je što sam osećao da sam u zamci. Mislio sam: 'Ne mogu da napustim decu, ali nisam srećan, šta da učinim?' Popio bih bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo dobro rešenje.

Ali Aflekova zavisnost seže mnogo dalje u prošlost, pre braka sa Garner, pa čak i pre nego što je bio u prvoj vezi sa Dženifer Lopez. Prijavio se na lečenje 2001., a zatim u dva navrata dok je bio u braku s Garner, pa ponovo 2017. i 2018.

Ostavite komentar