Showbizz > Celebrity

Prezime se briše, radujte se bivše: JOVANA PAJIĆ otkrila deo NOVOG HITA, nećete verovati ko je NAPISAO EMOTIVAN TEKST

Tekst za novu pesmu ovog puta nije napisao Bane Opačić, mada Jovana planira da nastavi svoju saradnju sa njim u budućnosti

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/09/2024 > 11:28

podeli vest:

Prezime se briše, radujte se bivše: JOVANA PAJIĆ otkrila deo NOVOG HITA, nećete verovati ko je NAPISAO EMOTIVAN TEKST
Foto: Vladimir Nićiforović


Pevačica Jovana Pajić u emisiji "Eglam" na crnogorskoj televiziji "E" otkrila je ekskluzivno deo nove pesme za koju veruje da će postati jednako veliki hit kao što je to bio slučaj sa njenom povratničkom pesmom - "Ludilo moje". 

"Prezime se briše, radujte se bivše

Kažeš zrela za lečenje, mračnu sobu i ležanje
Al’ zamalo, to zadovoljstvo ne dam ti budalo..."

Tekst za novu pesmu ovog puta nije napisao Bane Opačić, mada Jovana planira da nastavi svoju saradnju sa njim u budućnosti. 
Na iznenađenje mnogih tekst je pisao talentovani Danijel Pavlović polubrat Marije Šerifović, dok je muziku radio Bojan Vasić.

- Imamo nešto što je jako kvalitetno i ja sam jako ponosna. Taj tekst nije proučen već sam pustila da me Danijel sam oseti. Meni je uslov bio za prošlu i sada ovu da me ne uvlače u "televisa presenta" momente kroz neke životne situacije. Prosto sam dala kompozirorima volju da kako osećaju tako i pišu, bez sad neke posebne navigacije - zaključila je pevačica.

Foto: ATA Images

 

Ona je otkrila i kako reaguje na gradske i svakodnevne medijske priče o njenom odnosu sa Marijom Šetifović i da li je nekad iznerviraju naslovi da se preselila kod nje i da kriju emotivnu vezu. 

- Najgore od svega je što ja uvek odgovaram na takva pitanja. Tačno je da Mariju ne smeju da pitaju. Znaš, nekad se osećam kao da živim u nekoj džungli okružena lešinarima, koji su željni neke krvi i zadovoljstva jer se onda osećaju boljim kad vide da nekom ide loše ili da ne živi neki Holivud. Na kraju krajeva i da je sve to istina, pa da li ću ja zaista sesti pored nekog i reći, da tačno je? Prosto sam shvatila da ja šta god da kažem to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja - kazala je Jovana.

Na pitanje novinarke Adele Mulić da li je spremna za novu emotivnu vezu, istakla je da za sada ne razmišlja o tome.

- Uopšte mi to sad nije u fokusu, ni najmanje. Sve i da jesam, ne znam kako bih sve to stigla, ali sad verovatno kad te udari voz onda ti nađeš vremena za sve ali mene za sada nije udario, tako da i ako mi se to desi sigurno da nikada više neću stavljati karijeru u drugi plan - zaključuje ona.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar