Showbizz > Prvi Red

FATALNA LJUBAV I ZLOČIN IZ STRASTI! Priča KSENIJE PAJČIN koja zaustavlja dah-od ESTRADNE BOMBE do tragične smrti(VIDEO)

Pevačica Ksenija Pajčin ubijena je u svom stanu od strane dečka Filipa Kapisode, koji je nakon zločina izvršio samoubistvo

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

15/03/2024 > 14:00

podeli vest:

FATALNA LJUBAV I ZLOČIN IZ STRASTI! Priča KSENIJE PAJČIN koja zaustavlja dah-od ESTRADNE BOMBE do tragične smrti(VIDEO)
Foto: K1info


Pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u njenom stanu 16. marta 2010. godine u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Ova tragedija potresla je celu Srbiju, a žal za pevačicom koja je bila "van svog vremena" ne prestaje ni danas.

Filip Kapisoda ubio je Kseniju iz pištolja, a potom izvršio samoubistvo. Beživotna tela sa prostrelnim ranama pronašla je pevačicina majka Ljubica.

Foto: K1info

 

- Mogu da kažem da je to sve iznenadilo, naročito što su oni, bar u javnosti, delovali kao skladan mladi ljubavni par. Očigledno da je tu bilo problema. Ranije je policija dolazila kod njih u stan, čak su i komšije prijavljivale svađu. Filip je često, kad bi došla policija, govorio da ne može da živi bez nje. To su stvari koje mogu da eskaliraju i da dođu do onoga do čega je i došlo - rekao je novinar Darko Jevtić.

Ksenija i Filip su se zabavljali od leta 2008. godine, a vodili su veoma turbulentnu vezu koja je neretko završavala na naslovnicama tabloida.

Oni koji su je poznavali, govore da je Ksenija uvek širila jaku energiju, da je bila luckasta, pozitivna i nasmejana devojka. Kako kažu, mnogi muškarci nisu mogli da odole njenoj lepoti, a vatrena harizma obuzimala je čak i vernu publiku. Takođe, mnogi tvrde da su se ona i Filip ludo voleli.

Foto: K1info

 

Prema informacijama novinarke Ljiljane Stanišić, ovaj zločin se verovatno dogodio iz ljubomore. Kako kaže, oni su i vodili upravo takav način života: svađali su se i prepirali, ali i voleli i bili pažljivi na neki način jedan prema drugom. Međutim, niko nije očekivao da će ta turbulentna veza da se ovako završi. 

Poslednje javno pojavljivanje - u emisiji kod Sanje Marinković

Sanja Marinković otkrila je neverovatne činjenice o jednom gostovanju pevačice u svojoj emisiji. Naime, Ksenija je ubijena samo par dana nakon snimanja emisije, čak i pre emitovanja iste, kod voditeljke Sanje Marinković.

- Ksenija je uglavnom na snimanja dolazila sa svojom mamom. Neretko i sa svojom sestrom, na koju je uvek bila ponosna. Poslednja emisija koja se pamti, odnosno njeno poslednje gostovanje u emisiji... tu je gostovao i  Nenad Čanak, Olivera Katarina i ona. Neke rečenice koje je ona tu izgovarala, kako vidi svoju budućnost, svoj uspeh, svoju karijeru i svoj emotivni život - kada malo pogledate kroz prste, kao da je na neki način predosetila šta će se dogoditi - rekla je voditeljka, pa nastavila:

Foto: K1info

 

- Ja sam tu emisiju snimila, ali smo tu emisiju morali da sklonimo sa strane, a onda se dogodilo šta se dogodilo, pa je ta emisija morala da se emituje kao In Memoriam.

Iako je odnos u javnosti delovao idilično, ipak, odnos iza zatvorenih vrata ukazivao je na tragediju. Ona je bila modna ikona i unikatna javna ličnost za kojom su uzdisali mnogi muškarci. 

Foto: K1info

 
Boško Jakovljević: "Ona je bila zvezda pre svih ovih zvezda"

- Ksenija je jedan neobuzdani karakter, jedna fantastična igračica i jedna fantastična šoubiz pojava. Imala je veliki broj hitova. Ona je nekako bila neshvatljiva, u smislu da je bila neobuzdana u toj energiji i želji da sve, čak i u običnom plejbeku, da publici na izvol'te kao dokaz njene posvećenosti radu - rekao je Boško Jakovljević prisećajući se vremena kada je Ksenija Pajčin harala srpskom estradom. 

Boško je iskreno rekao da Ksenija Pajčin fali sadašnjoj estradnoj sceni. Kako je rekao, ona je bila suštinski element u celoj toj postavci, a mogla je još mnogo toga da doprinese i da.

Foto: K1info

 

- Ona je bila jedna zvezda pre svih ovih zvezda, jer je bila poput svetskog top modela. Čak se i u Milanu oprobala kao model, ali joj to nije bilo zanimljivo - otkrio je Boško Jakovljević.

Indira Radić imala je samo reči hvale za pokojnu koleginicu. Nazvavši je divnom i energičnom, objasnila je njihovu fenomenalnu saradnju u kojoj je nastao hit duet.

Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu 20. marta 2010. godine. Sahrani su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Njena majka nikada nije smogla snage da u javnosti govori o gubitku svoje ljubimice Ksenije Pajčin. Detalje iz života estradne bombe kakvu Srbija do tada nije videla - Ksenije Pajčin, pogledajte u emisiji "Prvi red". 

Ostavite komentar