Slobodno vreme > Zdravlje

TEST LIČNOSTI: To kako držite VOLAN otkriva mnoge TAJNE o vama

Postoji pet načina na koje vozači drže volan dok voze, a ne znaju da upravo to govori dosta o njihovoj ličnosti

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

18/10/2024 > 16:30

podeli vest:

TEST LIČNOSTI: To kako držite VOLAN otkriva mnoge TAJNE o vama
Foto: Freepik.com


Iako možda niste toga svesni, ali način na koji držite volan može mnogo reći o vašoj ličnosti i emocionalnim sklonostima. Pročitajte dalje da biste otkrili šta vaša vožnja otkriva o vama ili onima koji su vam u automobilu!

1. Vas baš poštuju ljudi

Ako vozač drži volan jednom rukom, dok je druga na menjaču, to može značiti da težite jednostavnosti u životu. Cenite pravo prijateljstvo i preferirate manji krug bliskih osoba, umesto da se opterećujete velikim brojem poznanika. Ljudi vas poštuju zbog vašeg stila života i izbegavanja drame.

2. Dobre odluke donosite sami

Držite volan sa jednom rukom na vrhu, a drugom na dnu? Vi ste razumna osoba na koju se porodica može osloniti. Poznati ste po svojoj sposobnosti donošenja dobrih odluka, iako ponekad možete biti podložni promenama raspoloženja.

Foto: Shutterstock

 

3. Pravi ste mirotvorac

Ako su vam obe ruke na sredini volana, vi ste prirodni posrednik. Sukobi vas ne privlače i trudite se da ih izbegnete. Iako povremeno znate da se uzrujate, često ste ti koji traže rešenja i pomirenje među ljudima.

4. Vi ste perfekcionista

Ruke postavljene u gornjoj polovini volana i razmaknute? Pridržavate se pravila i smatrate da je važno raditi stvari kako treba. Vaša posvećenost detaljima i pravilima čini vas uzorom mnogima oko vas.

Foto: Pixabay.com

 

5. Paničar ste kakvog svet nije video

Kada su vam ruke blizu jedna drugoj na vrhu volana, verovatno se suočavate s anksioznošću. Često preispitujete svoje postupke kako biste se uverili da je sve u redu. Vaši prijatelji vas često podstiču da se opustite, jer znaju koliko ste divna osoba ispod te površine nervoze.

Foto: Shutterstock

 

Sada kada znate kako vaš stil vožnje može otkriti delove vašeg karaktera, možda ćete obratiti pažnju na to kako drugi drže volan!

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar