Vesti > Hronika

Tužilaštvo rešilo da ponovo sasluša OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ (2), žele da ga pitaju još NEKOLIKO stvari...

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, radnik JKP Vodovod Srđan Janković, u toku sledeće nedelje biće ponovo saslušan u tužilaštvu u Zaječaru

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Milena Gačević

13/06/2024 > 13:29

podeli vest:

Tužilaštvo rešilo da ponovo sasluša OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ (2), žele da ga pitaju još NEKOLIKO stvari...
Foto: K1info/google maps/Facebook printscreen


Srđan Janković je početkom juna već saslušan u vezi sa ovim strašnim zločinom, ali je tada negirao da je u danu nestanka uopšte video malu Danku Ilić, a zatim i da je udario službenim automobilom.

- Osumnjičeni Janković je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju, objasnio je da je bio na radnom zadatku sa kolegom Dejanom Dragijević i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je video devojčicu Danku Ilić, kao i to da je udario službenim automobilom JKP Vodovod kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično delo koje mu se stavlja na teret - kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Kako se saznaje, tužilac koji vodi istragu nestanka devojčice, Sonja Milićević odlučila je da Jankovića ponovo sasluša jer ima još neka pitanja nakon njegovog prvog saslušanja.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Ostavite komentar