Vesti > Hronika

KOSTA nastavio da priča o RODITELJIMA: MRZIM IH, hoću da ISTRUNU...

Kosta je rekao da su njegovi roditelji krivi za masakr koji je počinio 3. maja

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/10/2024 > 15:35

podeli vest:

KOSTA nastavio da priča o RODITELJIMA: MRZIM IH, hoću da ISTRUNU...
Dovođenje Koste Kecmanović u sudnicu - Foto: Tanjug/Sava Radovanović/društvene mreže


Kosta Kecmanović je i nakon svedočenja, na putu od Specijalnog suda ka Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, pričao o svojim roditeljima.

Prema saznanjima Republike, on je dok su ga prevozili prokomentarisao da je sve istina što je rekao pred sudom, i da roditeljima želi zlo zbog svega što su mu radili, a što ga je dovelo do toga da izvrši ovakav zločin.

- Hoću da majka i otac istrunu u zatvoru - rekao je navodno maloleni ubica.

Podsetimo, Kostin otac, Vladimir Kecmanović optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti, kao i da nije adekvatno držao oružje u kući, dok je protiv majke, Miljane Kecmanović podignuta optužnica, jer je na čauri koja je pronađena u kabinetu istorije nađen njen DNK.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

Kosta Kecmanović je svedočeći u utorak pred Specijalnim sudom u postpuku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović rekao kako su zapravo oni krivi za masakr koji je počinio 3. maja prošle godine, kada je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Kako su pisali mediji Kosta je najpre istakao kako je majka vršila veliki pritisak na njega.

- Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Ljutio sam se na nju što je to stalno tražila, to je uticalo da izvršim masakar. Vikala je na mene i pritiskala me - istakao je dečak ubica, a onda je pomenuo i očev pištolj iz kog je pucao na svoje vršnjake.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar