DOMAĆINSKI PREBRANAC ZA BADNJI DAN Tradicionalni recept koji greje dušu
Ovo jednostavno, ali ukusno jelo od pasulja vrste bob od davnina zauzima posebno mesto na posnoj trpezi
06.01.2025
Posna jelaŠTA URADITI S HRANOM KOJA OSTANE NAKON NIKOLJDANA Saveti za čuvanje, zamrzavanje i ponovno korišćenje specijaliteta
Slavska trpeza je uvek bogata, ali uz pravilno čuvanje i zamrzavanje, možete uživati u specijalitetima i danima nakon slave
20.12.2024
MozaikKOJE VINO IZABRATI UZ RIBU, ČORBU I PASULJ Saveti za savršen uparivanje i kako izbeći glavobolju
Evo vodiča koji će vam pomoći da spojite pravu čašu vina s vašim jelima i da izbegnete glavobolje narednog dana
19.12.2024
MozaikPREBRANAC ZA SLAVU Tradicionalno jelo koje krasi trpezu za Svetog Nikolu
Ukoliko tražite savršen recept za prebranac koji će oduševiti vaše goste, evo kako da ga pripremite korak po korak
18.12.2024
Posna jelaPREBRANAC, MORAVSKA I BALKANSKA SALATA Specijalitet Saše Mišića iz emisije "Sofra" na K1 Televiziji
Jednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
02.12.2024
SofraMUKE POSLE SLAVE: Praktični saveti za varenje nakon pasulja, prebranca i drugih posnih đakonija
Hrana može da izazove neprijatnosti poput nadutosti, gasova i osećaja težine u stomaku
08.11.2024
VestiRecept za najukusniji PREBRANAC: Uz ovakav PASULJ na meso nećete ni pomisliti
Možete ga praviti u raznim varijantama, ali ovako spremljen biće omiljen svim ukućanima
03.09.2023
GurmanlookSrpska KAFANA među NAJBOLJIH 100 u Njujorku: Kritičar NY Timesa probao PREBRANAC I - doživeo PROSVETLJENJE
Čuveni kritičar Pit Vels je pozvao na srpske žurke i hranu
25.04.2023
Gurmanlook