Vesti > Srbija

Srbijavoz uvodi dodatne polaske vozova tokom trajanja Music Week festivala! Ovo je KALENDAR POLASKA

Za karte kupljene onlajn odobrava se popust od pet odsto

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

25/06/2024 > 14:48

podeli vest:

Srbijavoz uvodi dodatne polaske vozova tokom trajanja Music Week festivala! Ovo je KALENDAR POLASKA
Foto: press promo


Srbijavoz će, tokom trajanja Belgrade Music Week festivala, koji se održava od 28. do 30. juna na Ušću, pored aktuelnih polazaka po važećem redu vožnje, uvesti i dodatne noćne polaske sa stanice Novi Beograd ka Novom Sadu i Vršcu i produžiti liniju koja spaja Zapadnu Srbiju sa prestonicom.

Kada je reč o liniji za Novi Sad, dodatni polazak iz stanice Beograd centar biće u 3.30 časova,  29. i 30. juna i 1. jula, iz stanice Novi Beograd u 3.34h - sa dolaskom u Novi Sad u 4.27 s zaustavljanjem na stanicama: Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin, navodi se u saopštenju Srbijavoza.

Dodatni polazak za Vršac iz stanice Zemun biće u dva sata, 29. i 30. juna.

Iz stanice Novi Beograd u 2.05h (sa dolaskom u Vršac u 03.51h), a planirana su zaustavljanja u stanicama: Beograd centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Banatsko Novo Selo, Vladimirovac, Alibunar, Banatski Karlovac, Nikolinci, Uljma i Vlajkovac.

Linija iz Prijepolje biće 28, 29. i 30. juna produžena do Novog Beograda, s polaskom iz stanice Prijepolje teretna u 11.45h. Dolazak u stanicu Novi Beograd je u 18.56h.

Posetiocima festivala na pomenutim relacijama biće dostupno i više od 70 redovnih polazaka.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i onlajn - putem mobilne aplikacije ili internet stranice Srbijavoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srbijavoz (@srbija_voz)

Za karte kupljene onlajn odobrava se popust od pet odsto

Festival Belgrade Music Week održava se od 28. do 30. juna na Ušću, a u svom šestom izdanju okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona.

Sve ulaznice su u prodaji i dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.
 

 

Ostavite komentar