ŠTA URADITI S HRANOM KOJA OSTANE NAKON NIKOLJDANA Saveti za čuvanje, zamrzavanje i ponovno korišćenje specijaliteta
Slavska trpeza je uvek bogata, ali uz pravilno čuvanje i zamrzavanje, možete uživati u specijalitetima i danima nakon slave
20.12.2024
MozaikPASULJ NA VODI Ukusni ručak za koji se traži tanjir više
Božićni post počinje 28. novembra i traje 40 dana - do Badnjeg dana, 6. januara
13.11.2024
Posna jelaGrčki ZAPEČENI PASULJ: Ukusi Mediterana na vašem stolu
Idealno gurmansko jelo za nešto hladnije dane
25.10.2024
GurmanlookZaboravili ste da POTOPITE PASULJ veče pre? Uz ovaj trik biće spreman za kuvanje kroz SAT VREMENA!
Planirali ste skuvati pasulj, ali ga niste na vreme potopili u vodu... Nema veze, imamo rešenje
24.10.2024
MozaikNi PASULJ više ne mogu SVI DA PRIUŠTE: Cena ASTRONOMSKA, da li će vojnička hrana postati DELIKATES?
Kilogram pasulja dostigao je neverovatnu cenu od 600 dinara
11.02.2024
ČuvarkućaPASULJ PITA je SPECIJALITET koji sigurno još niste probali: Neverovatno je UKUSNA i svi će vam tražiti RECEPT
Jednostavna je za pripremu i ne zahteva puno vremena
23.11.2023
GurmanlookKad naš seljak čuje šta se uvozilo ZAPLAKAĆE: 3,7 MILIONA evra otišlo na UVOZ JABUKA, jeli smo KROMPIR iz Holandije
Tokom prošle godine uvezeno je više povrća nego voća. Banane moramo da uvozimo ali paradajz i još neke vrste povrća baš i ne...
04.11.2023
ČuvarkućaRecept za najukusniji PREBRANAC: Uz ovakav PASULJ na meso nećete ni pomisliti
Možete ga praviti u raznim varijantama, ali ovako spremljen biće omiljen svim ukućanima
03.09.2023
Gurmanlook7 jednostavnih RECEPATA sa kojima nećete prekršiti GOSPOJINSKI POST
Traje samo 14 dana, ali je jedan od najstrožijih postova
18.08.2023
GurmanlookŠest JEZIKA GOVORI, sedmi zamuckuje: RECEPT za PRAVI VOJNIČKI PASULJ kakav se kuvao u kasarnama JNA
Reč je o mitskom jelu bivše države iz kazana o kojem se priča već decenijama
02.05.2023
GurmanlookSrpska KAFANA među NAJBOLJIH 100 u Njujorku: Kritičar NY Timesa probao PREBRANAC I - doživeo PROSVETLJENJE
Čuveni kritičar Pit Vels je pozvao na srpske žurke i hranu
25.04.2023
GurmanlookU Srbiji BELOG LUKA nema ni za JELO, ni za ODBRANU od vampira - zato ga UVOZIMO I plaćamo SUVIM ZLATOM
Veliki novac u našoj zemlji se izdvaja za uvoz belog luka i pasulja, iako imamo idealne usove za njihov uzgoj
08.02.2023
ČuvarkućaRešili smo MISTERIJU NAD MISTERIJAMA: Zašto Obrenovčani JEDU NAJBOLJI PASULJ u Srbiji?
U centru Obrenovca nalazi se česma i kade za kupanje, a malo ko zna koliko je ova mineralna voda zapravo lekovita
05.01.2023
Reportaža